Зачекайте...

Ресторанне обслуговування

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
менеджменту готельно-ресторанної діяльності
ВМ 30 / БМ 16
Сфера обслуговування / Ресторанне обслуговування /

16

Бюджетних місць

28

Максимальна кількість заяв

20

Загальна кількість поданих оригіналів

1.75

Конкурс на бюджетне місце

1 абітурієнт (3.57 %)

З правом на позаконкурсний вступ

3 абітурієнта (10.71 %)

З правом на першочерговий вступ

19.5

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2013 році становив 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси