Зачекайте...

Ресторанне обслуговування

Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
менеджменту готельно-ресторанної діяльності
ВМ 30 / БМ 16
Сфера обслуговування / Ресторанне обслуговування /

16

Бюджетних місць

18

Максимальна кількість заяв

18

Загальна кількість поданих оригіналів

1.13

Конкурс на бюджетне місце

1 абітурієнт (5.56%)

З правом на першочерговий вступ

21.6

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)