Зачекайте...

бродильне виробництво і виноробство

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
ВМ 60 / БМ 6
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / бродильне виробництво і виноробство / Виробництво пива і безалкогольних напоїв

6

Бюджетних місць

21

Максимальна кількість заяв

6

Загальна кількість поданих оригіналів

3.5

Конкурс на бюджетне місце

1 абітурієнт (4.76 %)

З правом на позаконкурсний вступ

403.5

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2013 році становив 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси