Зачекайте...

бродильне виробництво і виноробство

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Технологічне відділення спеціальностей:"Бродильне виробництво і виноробство";"Зберігання і переробка зерна";"Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів"
ВМ 60 / БМ 3
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / бродильне виробництво і виноробство / Виробництво пива і безалкогольних напоїв

3

Бюджетних місця

3

Максимальна кількість заяв

3

Загальна кількість поданих оригіналів

1

Конкурс на бюджетне місце

295

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)