Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти
Факультет:
Відділення харчових технологій
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
0
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
11
Подано оригіналів:
10
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Єлізарова Оксана Юріївна 332.50 290.50
154.50
,
136.00
,
0.00
42.00 0.00 0.00 0.00 +
2 Гець Марина Андріївна 327.50 282.50
140.00
,
142.50
,
0.00
45.00 0.00 0.00 0.00 +
3 Тертична Марина Миколаївна 321.50 273.00
144.50
,
128.50
,
0.00
48.50 0.00 0.00 0.00 +
4 Канаєв Валерій Юрійович 320.50 281.50
139.50
,
142.00
,
0.00
39.00 0.00 0.00 0.00 +
5 Кучеренко Анастасія Сергіївна 317.00 275.00
139.00
,
136.00
,
0.00
42.00 0.00 0.00 0.00 +
6 Зуєв Олег Володимирович 311.50 274.00
138.00
,
136.00
,
0.00
37.50 0.00 0.00 0.00 +
7 Котко Наталія Анатоліївна 303.00 263.00
124.00
,
139.00
,
0.00
40.00 0.00 0.00 0.00 +
8 Положий Катерина Петрівна 301.50 265.00
140.00
,
125.00
,
0.00
36.50 0.00 0.00 0.00 +
9 Ашуров Манонджан Манонджанович 283.50 260.50
133.00
,
127.50
,
0.00
23.00 0.00 0.00 0.00 +
10 Перець Катерина Григорівна 311.50 267.50
143.50
,
124.00
,
0.00
44.00 0.00 0.00 0.00 +
11 Лисак Олександр Олександрович 300.00 261.00
124.00
,
137.00
,
0.00
39.00 0.00 0.00 0.00 +