виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти- Факультет:
- Відділення харчових технологій
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво харчової продукції
- Всього місць:
- 0
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 11
- Подано оригіналів:
- 10
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Єлізарова Оксана Юріївна | 332.50 | — | 290.50 |
154.50 ,
136.00 ,
0.00
|
42.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Гець Марина Андріївна | 327.50 | — | 282.50 |
140.00 ,
142.50 ,
0.00
|
45.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Тертична Марина Миколаївна | 321.50 | — | 273.00 |
144.50 ,
128.50 ,
0.00
|
48.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Канаєв Валерій Юрійович | 320.50 | — | 281.50 |
139.50 ,
142.00 ,
0.00
|
39.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
5 | Кучеренко Анастасія Сергіївна | 317.00 | — | 275.00 |
139.00 ,
136.00 ,
0.00
|
42.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
6 | Зуєв Олег Володимирович | 311.50 | — | 274.00 |
138.00 ,
136.00 ,
0.00
|
37.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
7 | Котко Наталія Анатоліївна | 303.00 | — | 263.00 |
124.00 ,
139.00 ,
0.00
|
40.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
8 | Положий Катерина Петрівна | 301.50 | — | 265.00 |
140.00 ,
125.00 ,
0.00
|
36.50 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
9 | Ашуров Манонджан Манонджанович | 283.50 | — | 260.50 |
133.00 ,
127.50 ,
0.00
|
23.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
10 | Перець Катерина Григорівна | 311.50 | — | 267.50 |
143.50 ,
124.00 ,
0.00
|
44.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
11 | Лисак Олександр Олександрович | 300.00 | — | 261.00 |
124.00 ,
137.00 ,
0.00
|
39.00 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |