Зачекайте...

Спеціальності

Фільтри

Знайдено спеціальностей: 12

Регіон

ОКР

Напрям підготовки

Предмети

2020 | 2019 | 2018 | 2017 | 2015 | 2015

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

ВМ 50 / БМ 22
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку

Предмети

Математика, профільний
Українська мова
Прохідний бал
22.3
Поданих заяв
35

зберігання, консервування та переробка м'яса

ВМ 25 / БМ 20
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Відділення харчових технологій

Предмети

Математика, профільний
Українська мова
Прохідний бал
15.4
Поданих заяв
24

зберігання, консервування та переробка молока

ВМ 50 / БМ 20
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Відділення харчових технологій

Предмети

Математика, профільний
Українська мова
Прохідний бал
20.5
Поданих заяв
35

виробництво харчової продукції

ВМ 25 / БМ 3
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти , денна форма
Відділення харчових технологій

Предмети

Математика
Українська мова
Прохідний бал
26.2
Поданих заяв
16

виробництво харчової продукції

ВМ 0 / БМ 0
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Відділення харчових технологій

Предмети

Математика, профільний
Українська мова та література
Прохідний бал
Поданих заяв
11

зберігання, консервування та переробка м'яса

ВМ 0 / БМ 0
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Відділення харчових технологій

Предмети

Математика або Хімія, профільний
Українська мова та література
Прохідний бал
Поданих заяв
9

виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів

ВМ 0 / БМ 0
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку

Предмети

Математика або Хімія, профільний
Українська мова та література
Прохідний бал
Поданих заяв
15

зберігання, консервування та переробка молока

ВМ 0 / БМ 0
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти , денна форма
Відділення харчових технологій

Предмети

Математика або Хімія, профільний
Українська мова та література
Прохідний бал
Поданих заяв
13

виробництво харчової продукції

ВМ 0 / БМ 0
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Відділення харчових технологій

Предмети

Фаховий іспит
Прохідний бал
Поданих заяв
5

зберігання, консервування та переробка м'яса

ВМ 0 / БМ 0
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Відділення харчових технологій

Предмети

Фаховий іспит, профільний
Прохідний бал
Поданих заяв
1