Зачекайте...
Канал
Рейтингові списки2014Харківська область
перелік пропозицій

Статистика

Заяв
285
Оригіналів
228
Всього місць
275
Бюджетних місць
130
ОКР Напрям К ВМ БМ ПБ Предмети
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Відділення харчових технологій
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
16 25 3 26.2
Математика (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Відділення харчових технологій
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса
24 25 20 15.4
Математика профільний (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Механічне відділення
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка,
Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
24 50 25 14.9
Математика профільний (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
4 25 0 0
Математика профільний (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
35 50 22 22.3
Математика профільний (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Холодильне відділення
Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування,
Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
44 50 40 16.1
Математика профільний (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти Факультет: Відділення харчових технологій
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока
35 50 20 20.5
Математика профільний (k=1)
Українська мова (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Відділення харчових технологій
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
11 0 0 0
Математика профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Механічне відділення
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка,
Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
10 0 0 0
Математика або Фізика профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Відділення харчових технологій
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса
9 0 0 0
Математика або Хімія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
15 0 0 0
Математика або Хімія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
19 0 0 0
Математика або Історія України профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Холодильне відділення
Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування,
Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
10 0 0 0
Математика або Фізика профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти Факультет: Відділення харчових технологій
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока
13 0 0 0
Математика або Хімія профільний (k=1)
Українська мова та література (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Відділення харчових технологій
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво харчової продукції
5 0 0 0
Фаховий іспит (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Механічне відділення
Галузь: Машинобудування та матеріалообробка,
Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв
2 0 0 0
Фаховий іспит профільний (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Відділення харчових технологій
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса
1 0 0 0
Фаховий іспит профільний (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
2 0 0 0
Фаховий іспит профільний (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку
Галузь: Економіка та підприємництво,
Спеціальність: бухгалтерський облік
2 0 0 0
Фаховий іспит профільний (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Холодильне відділення
Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування,
Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок
3 0 0 0
Фаховий іспит (k=1)
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) Факультет: Відділення харчових технологій
Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції,
Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока
1 0 0 0
Фаховий іспит профільний (k=1)