Коледж переробної та харчової промисловості Харківського національного технічного університету сільського господарства імені Петра Василенка
Статистика
- Заяв
- 285
- Оригіналів
- 228
- Всього місць
- 275
- Бюджетних місць
- 130
ОКР | Напрям | К | ВМ | БМ | ПБ | Предмети |
---|---|---|---|---|---|---|
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення харчових технологій Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
16 | 25 | 3 | 26.2 |
Математика (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення харчових технологій Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
24 | 25 | 20 | 15.4 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Механічне відділення Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв |
24 | 50 | 25 | 14.9 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
4 | 25 | 0 | 0 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
35 | 50 | 22 | 22.3 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Холодильне відділення Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування, Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок |
44 | 50 | 40 | 16.1 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі базової загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення харчових технологій Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
35 | 50 | 20 | 20.5 |
Математика профільний (k=1) Українська мова (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення харчових технологій Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
11 | 0 | 0 | 0 |
Математика профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Механічне відділення Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв |
10 | 0 | 0 | 0 |
Математика або Фізика профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення харчових технологій Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
9 | 0 | 0 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
15 | 0 | 0 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
19 | 0 | 0 | 0 |
Математика або Історія України профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Холодильне відділення Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування, Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок |
10 | 0 | 0 | 0 |
Математика або Фізика профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст на основі повної загальної середньої освіти |
Факультет: Відділення харчових технологій Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
13 | 0 | 0 | 0 |
Математика або Хімія профільний (k=1) Українська мова та література (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Відділення харчових технологій Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво харчової продукції |
5 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Механічне відділення Галузь: Машинобудування та матеріалообробка, Спеціальність: експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв |
2 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Відділення харчових технологій Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка м'яса |
1 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів |
2 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Відділення технології хліба та бухгалтерського обліку Галузь: Економіка та підприємництво, Спеціальність: бухгалтерський облік |
2 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Холодильне відділення Галузь: Енергетика та енергетичне машинобудування, Спеціальність: монтаж і обслуговування холодильно-компресорних машин та установок |
3 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит (k=1) |
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) |
Факультет: Відділення харчових технологій Галузь: Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції, Спеціальність: зберігання, консервування та переробка молока |
1 | 0 | 0 | 0 |
Фаховий іспит профільний (k=1) |