виробництво харчової продукції
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)- Факультет:
- Відділення харчових технологій
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- виробництво харчової продукції
- Всього місць:
- 0
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 5
- Подано оригіналів:
- 3
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Солдатенко Владислав Андрійович | 356.70 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
148.70 | 0.00 | 180.00 | 0.00 | — | — | + | — |
2 | Ховбоша Маргарита Сергіївна | 353.60 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
151.60 | 0.00 | 177.00 | 0.00 | — | — | + | — |
3 | Тихонович Інна Володимирівна | 182.60 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
150.60 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | + | — |
4 | Щербина Анна Сергіївна | 226.30 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
183.80 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |
5 | Назаренко Ольга Петрівна | 225.10 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
178.10 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | + | — | — | + |