Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)
Факультет:
Відділення харчових технологій
Галузь:
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
Спеціальність:
виробництво харчової продукції
Всього місць:
0
Бюджетних місць:
0
Подано заяв:
5
Подано оригіналів:
3
ПІБ Заг.бал ПК ЗНО ЗНО п Атестат Дод.курси Екз. Олімп ПЧ Ц Ориг. Ориг.(інший напрям)
1 Солдатенко Владислав Андрійович 356.70 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
148.70 0.00 180.00 0.00 +
2 Ховбоша Маргарита Сергіївна 353.60 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
151.60 0.00 177.00 0.00 +
3 Тихонович Інна Володимирівна 182.60 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
150.60 0.00 0.00 0.00 +
4 Щербина Анна Сергіївна 226.30 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
183.80 0.00 0.00 0.00 +
5 Назаренко Ольга Петрівна 225.10 0.00
0.00
,
0.00
,
0.00
178.10 0.00 0.00 0.00 + +