зберігання, консервування та переробка молока
Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс)- Факультет:
- Відділення харчових технологій
- Галузь:
- Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції
- Спеціальність:
- зберігання, консервування та переробка молока
- Всього місць:
- 0
- Бюджетних місць:
- 0
- Подано заяв:
- 1
- Подано оригіналів:
- 0
№ | ПІБ | Заг.бал | ПК | ЗНО | ЗНО п | Атестат | Дод.курси | Екз. | Олімп | ПЧ | Ц | Ориг. | Ориг.(інший напрям) |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|---|
1 | Щербина Анна Сергіївна | 226.30 | — | 0.00 |
0.00 ,
0.00 ,
0.00
|
183.80 | 0.00 | 0.00 | 0.00 | — | — | — | + |