Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 20 / БМ 8
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології жирів і жирозамінників /

8

Бюджетних місць

12

Максимальна кількість заяв

11

Загальна кількість поданих оригіналів

1.5

Конкурс на бюджетне місце

213

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)