Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , денна форма
Технологічне
ВМ 50 / БМ 25
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування

25

Бюджетних місць

32

Максимальна кількість заяв

32

Загальна кількість поданих оригіналів

1.28

Конкурс на бюджетне місце

6 абутірієнтів (18.75%)

З правом на позаконкурсний вступ

7 абутірієнтів (21.88%)

З правом на першочерговий вступ

35

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)