Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (зі скороченим терміном навчання) , денна форма
Технологічне
ВМ 50 / БМ 15
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування

15

Бюджетних місць

29

Максимальна кількість заяв

23

Загальна кількість поданих оригіналів

1.93

Конкурс на бюджетне місце

3 абітурієнта (10.34 %)

З правом на позаконкурсний вступ

4 абітурієнта (13.79 %)

З правом на першочерговий вступ

51

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2013 році становив 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси