Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
ВМ 40 / БМ 1
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання та переробки водних біоресурсів /

1

Бюджетне місце

12

Максимальна кількість заяв

11

Загальна кількість поданих оригіналів

12

Конкурс на бюджетне місце

2 абітурієнта (16.67%)

З правом на першочерговий вступ

13.78

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)