Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
Факультет технології та експертизи харчових продуктів і парфумерно-косметичних засобів
ВМ 30 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології зберігання, консервування та переробки молока /

0

Бюджетних місць

11

Максимальна кількість заяв

6

Загальна кількість поданих оригіналів

2 абітурієнта (18.18%)

З правом на першочерговий вступ

0

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)