Зачекайте...

виробництво харчової продукції

Молодший спеціаліст (з нормативним терміном навчання, на 2 курс) , денна форма
ВМ 12 / БМ 10
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / виробництво харчової продукції / Технік-технолог з технології харчування

10

Бюджетних місць

12

Максимальна кількість заяв

12

Загальна кількість поданих оригіналів

1.2

Конкурс на бюджетне місце

2 абітурієнта (16.67%)

З правом на позаконкурсний вступ

4 абітурієнта (33.33%)

З правом на першочерговий вступ

15.3

Прпохідний бал на бюджет
Максимальний конкурсний бал у 2014 році становив 660 балів (без урахування МАН та довузівських курсів)
Для зручності прохідні бали відображені у старій системі(максимум 870б.: 600б ЗНО + 200б середній бал атестата + 50б МАН + 20б довузівські курси)