Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , денна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
ВМ 20 / БМ 9
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки плодів і овочів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Середенко Андрій Станіславович + 160.000 85.000
75.00
2
Шабельна Ірина Василівна + 155.000 76.000
78.00
3
Приліпко Віктор Олександрович + 149.000 79.000
70.00
4
Мачуга Ірина Сергіївна + 149.000 74.000
75.00
5
Шевченко Євгенія Вадимівна + 144.000 74.000
70.00
6
Стрижалов Денис Віталійович + 141.000 76.000
65.00
7
Войцеховський Дмитро Ігорович + 132.000 68.000
64.00
8
Шилак Анастасія Миколаївна + 129.000 69.000
60.00
9
Тупчій Андрій Вадимович + 127.000 67.000
60.00
10
Штим Катерина Андріївна 185.000 92.000
88.00
11
Швецова Інга Володимирівна 183.000 90.000
88.00
12
Судак Оксана Миколаївна 181.000 90.000
83.00
13
Костючок Неля Вікторівна 178.000 87.000
86.00
14
Дудченко Іван Анатолійович 174.000 85.000
80.00
15
Ярмолюк Марія Андріївна 171.000 82.000
89.00
16
Трушин Олена Валеріївна 166.000 86.000
79.00
17
Карпік Лариса Віталіївна 163.000 83.000
79.00
18
Мольченко Яна Анатоліївна 161.000 86.000
75.00
19
Маслянко Віолета Василівна 159.000 85.000
73.00
20
Рудик Тетяна Миколаївна 159.000 85.000
73.00
21
Галюга Наталія Віталіївна 159.000 84.000
75.00
22
Михалюк Яна В`ячеславівна 157.000 83.000
71.00
23
Хоменко Тетяна Олегівна 156.000 81.000
73.00
24
Бендюк Роман Вікторович 146.000 76.000
70.00
25
Мартинова Ярослава Олегівна 146.000 80.000
63.00