Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 40 / БМ 10
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Хандошко Олександр Олександрович + 127.000 64.000
63.00
2
Маркевич Богдан Ігорович + 124.000 64.000
60.00
3
Письменський Андрій Михайлович + 122.000 62.000
60.00
4
Новохацька Олександра Олександрівна 172.000 84.000
88.00
5
Возна Вікторія Олегівна 161.000 78.000
83.00
6
Тригуб Ріта Юріївна 159.000 83.000
76.00
7
Макарчук Мирослава Ростиславівна + 158.000 80.000
78.00
8
Вишнівська Марія Валеріївна 152.000 78.000
74.00
9
Духнич Марія Станіславівна 152.000 79.000
73.00
10
Тарадай Роман Сергійович 151.000 81.000
70.00
11
Березюк Анна Сергіївна 148.000 84.000
64.00
12
Вишнивенко Сніжана Валеріївна 146.000 81.000
65.00
13
Коваленко Микола Олександрович + 145.000 75.000
70.00
14
Гуненко Юрій Олександрович + 145.000 77.000
68.00
15
Пачос Дар`я Едвардівна + 144.000 76.000
68.00
16
Товстоп`ят Марія Андріївна + 142.000 77.000
65.00
17
Кісера Дмитро Олегович + 135.000 74.000
61.00
18
Топольський Віталій Андрійович + 135.000 74.000
61.00
19
Коваленко Віталій Сергійович + 135.000 70.000
65.00
20
Шабала Євгеній Сергійович + 127.000 67.000
60.00
21
Кузьмич Анатолій Миколайович + 127.000 67.000
60.00
22
Сергіна Віра Валеріївна 83.000 83.000