Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Бакалавр , заочна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 220 / БМ 0
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Аліменко Роман Ігоревич + 143.540 13.540
140.00
,
140.00
,
160.00
2
Руденко Михайло Володимирович + 115.990 18.190 335.00
131.00
,
100.00
,
104.00
3
Тесленко Дмитро Юрійович 126.300 16.200 375.50
137.00
,
127.00
,
111.50
4
Волкова Юлія Геннадіївна 121.640 15.440 367.50
140.50
,
127.00
,
100.00