Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв
ВМ 220 / БМ 0
харчові технології та інженерія / технології хліба / кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Моцар Світлана Юріївна + 172.000 77.000
95.00
2
Пасько Валентина Павлівна + 170.000 80.000
90.00
3
Пронцевич Аліна Степанівна + 161.000 71.000
90.00
4
Шупик Сергій Сергійович + 158.000 73.000
85.00
5
Могильна Людмила Федорівна + 157.000 77.000
80.00
6
Коваленко Тетяна Михайлівна + 156.000 81.000
75.00
7
Підгайна Інна Вікторівна + 155.000 75.000
80.00
8
Ткаленко Андрій Ігорович + 149.000 69.000
80.00
9
Макарчук Вікторія Олександрівна + 148.000 88.000
60.00
10
Нуртаєва Олена Юріївна + 148.000 73.000
75.00
11
Полюганич Ганна Тарасівна + 138.000 78.000
60.00
12
Зимовець Марина Сергіївна + 137.000 72.000
65.00
13
Дука Анна Василівна + 137.000 70.000
67.00
14
Хала Світлана Олексіївна + 136.000 76.000
60.00
15
Бойко Максим Петрович + 134.000 69.000
65.00
16
Мансуров Денис Шухратович + 133.000 68.000
65.00
17
Левик Олеся Юріївна + 132.000 72.000
60.00
18
Щур Раїса Василівна 175.000 85.000
90.00
19
Вербецька Тетяна Володимирівна 163.000 87.000
76.00
20
Шпичка Віра Василівна 159.000 79.000
80.00
21
Зверевич Ольга Степанівна 158.000 84.000
74.00
22
Серпутько Юлія Сергіївна 72.000 72.000