Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , заочна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 10 / БМ 0
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Кулак Ростислав Олександрович + 259.000 84.000
67.00
,
68.00
,
40.00
2
Оніщенко Ольга Анатоліївна + 192.000 88.000
73.00
,
31.00
3
Озірна Вікторія Вікторівна + 189.000 74.000
78.00
,
37.00
4
Дублітовська Інна Вікторівна + 189.000 87.000
71.00
,
31.00
5
Андрійченко Ніна Сергіївна + 183.000 79.000
74.00
,
30.00
6
Нечиталюк Іванна Миколаївна + 183.000 80.000
73.00
,
30.00
7
Павлюченко Аліна Юріївна + 182.000 72.000
78.00
,
32.00
8
Вареник Світлана Вікторівна + 177.000 74.000
73.00
,
30.00
9
Григоренко Сніжана Олександрівна + 175.000 75.000
70.00
,
30.00
10
Шелест Оксана Віталіївна + 173.000 73.000
68.00
,
32.00