Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , заочна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
ВМ 20 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології продуктів бродіння і виноробства /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Мужчіль Інна Віталіївна + 208.000 90.000
78.00
,
40.00
2
Стрижак Марина Володимирівна + 196.000 87.000
75.00
,
34.00
3
Карпенко Ярослав Олександрович + 192.000 80.000
80.00
,
32.00
4
Ващенко Ольга Олексіївна + 180.000 75.000
75.00
,
30.00
5
Кравченко Євген Михайлович + 177.000 74.000
70.00
,
33.00
6
Бригідир Христина Василівна + 173.000 73.000
70.00
,
30.00
7
Петренко Антон Олександрович 151.000 68.000
51.00
,
32.00