Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
ВМ 75 / БМ 1
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО ЗНО п Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Білан Сергій Анатолійович + 3.065 0.365
3.00
+
2
Шкриль Вікторія Григорівна + 9.250 4.250
5.00
3
Гула Лідія Віталіївна + 7.940 3.940
4.00
4
Третяк Світлана Миколаївна + 7.920 3.920
4.00
5
Беспала Тетяна Миколаївна + 7.860 3.860
4.00
6
Усок Ірина Едуардівна + 7.830 3.830
4.00
7
Ткаченко Маргарита Олегівна + 7.720 3.720
4.00
8
Мельник Вікторія Олександрівна + 7.720 3.720
4.00
9
Шевченко Анна Володимирівна + 7.690 3.690
4.00
10
Рябущенко Яна Василівна + 7.640 3.640
4.00
11
Величко Сергій Олександрович + 6.230 3.230
3.00
12
Жук Михайло Андрійович + 6.170 3.170
3.00
13
Іванов Павло Олегович + 6.060 3.060
3.00
14
Божко Наталія Володимирівна + 4.094 0.494
4.00
15
Зона Наталія Олександрівна + 4.017 0.417
4.00