Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
ВМ 75 / БМ 1
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Шкриль Вікторія Григорівна 9.250 4.250 5.00
2
Усок Ірина Едуардівна 7.830 3.830 4.00
3
Ткаченко Маргарита Олегівна 7.720 3.720 4.00
4
Третяк Світлана Миколаївна 7.920 3.920 4.00
5
Іванов Павло Олегович 6.060 3.060 3.00
6
Беспала Тетяна Миколаївна 7.860 3.860 4.00
7
Жук Михайло Андрійович 6.170 3.170 3.00
8
Мельник Вікторія Олександрівна 7.720 3.720 4.00
9
Шевченко Анна Володимирівна 7.690 3.690 4.00
10
Рябущенко Яна Василівна 7.640 3.640 4.00
11
Величко Сергій Олександрович 6.230 3.230 3.00
12
Гула Лідія Віталіївна 7.940 3.940 4.00