Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , денна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
ВМ 20 / БМ 9
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки плодів і овочів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Дудченко Іван Анатолійович 171.000 82.000
2
Шилак Анастасія Миколаївна 129.000 69.000
3
Стрижалов Денис Віталійович 141.000 76.000
4
Судак Оксана Миколаївна 181.000 90.000
5
Маслянко Віолета Василівна 159.000 85.000
6
Тупчій Андрій Вадимович 127.000 67.000
7
Войцеховський Дмитро Ігорович 132.000 68.000
8
Приліпко Віктор Олександрович 149.000 79.000
9
Ярмолюк Марія Андріївна 171.000 82.000
10
Шевченко Євгенія Вадимівна 144.000 74.000
11
Хоменко Тетяна Олегівна 156.000 81.000
12
Шабельна Ірина Василівна 155.000 76.000
13
Трушин Олена Валеріївна 166.000 86.000
14
Мачуга Ірина Сергіївна 149.000 74.000
15
Бендюк Роман Вікторович 146.000 76.000
16
Рудик Тетяна Миколаївна 159.000 85.000
17
Карпік Лариса Віталіївна 163.000 83.000
18
Костючок Неля Вікторівна 178.000 87.000
19
Михалюк Яна В`ячеславівна 157.000 83.000
20
Мартинова Ярослава Олегівна 146.000 80.000
21
Штим Катерина Андріївна 185.000 92.000
22
Швецова Інга Володимирівна 183.000 90.000
23
Мольченко Яна Анатоліївна 0.000 0.000
24
Середенко Андрій Станіславович 85.000 85.000
25
Галюга Наталія Віталіївна 84.000 84.000