Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 40 / БМ 10
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Вишнівська Марія Валеріївна 152.000 78.000 74.00
2
Духнич Марія Станіславівна 152.000 79.000 73.00
3
Вишнивенко Сніжана Валеріївна 146.000 81.000 65.00
4
Возна Вікторія Олегівна 161.000 78.000 83.00
5
Кісера Дмитро Олегович 135.000 74.000 61.00
6
Коваленко Микола Олександрович 145.000 75.000 70.00
7
Макарчук Мирослава Ростиславівна 158.000 80.000 78.00
8
Новохацька Олександра Олександрівна 172.000 84.000 88.00
9
Пачос Дар`я Едвардівна 144.000 76.000 68.00
10
Письменський Андрій Михайлович 122.000 62.000 60.00
11
Топольський Віталій Андрійович 135.000 74.000 61.00
12
Тригуб Ріта Юріївна 159.000 83.000 76.00
13
Хандошко Олександр Олександрович 127.000 64.000 63.00
14
Шабала Євгеній Сергійович 127.000 67.000 60.00
15
Тарадай Роман Сергійович 151.000 81.000 70.00
16
Кузьмич Анатолій Миколайович 127.000 67.000 60.00
17
Товстоп`ят Марія Андріївна 142.000 77.000 65.00
18
Гуненко Юрій Олександрович 145.000 77.000 68.00
19
Березюк Анна Сергіївна 148.000 84.000 64.00
20
Коваленко Віталій Сергійович 135.000 70.000 65.00
21
Маркевич Богдан Ігорович 124.000 64.000 60.00