Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 40 / БМ 10
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Макарчук Мирослава Ростиславівна + 158.000 80.000 78.00
2
Коваленко Микола Олександрович + 145.000 75.000 70.00
3
Гуненко Юрій Олександрович + 145.000 77.000 68.00
4
Пачос Дар`я Едвардівна + 144.000 76.000 68.00
5
Товстоп`ят Марія Андріївна + 142.000 77.000 65.00
6
Кісера Дмитро Олегович + 135.000 74.000 61.00
7
Топольський Віталій Андрійович + 135.000 74.000 61.00
8
Коваленко Віталій Сергійович + 135.000 70.000 65.00
9
Шабала Євгеній Сергійович + 127.000 67.000 60.00
10
Кузьмич Анатолій Миколайович + 127.000 67.000 60.00
11
Новохацька Олександра Олександрівна 172.000 84.000 88.00
12
Возна Вікторія Олегівна 161.000 78.000 83.00
13
Тригуб Ріта Юріївна 159.000 83.000 76.00
14
Вишнівська Марія Валеріївна 152.000 78.000 74.00
15
Духнич Марія Станіславівна 152.000 79.000 73.00
16
Тарадай Роман Сергійович 151.000 81.000 70.00
17
Березюк Анна Сергіївна 148.000 84.000 64.00
18
Вишнивенко Сніжана Валеріївна 146.000 81.000 65.00
19
Хандошко Олександр Олександрович + 127.000 64.000 63.00
20
Маркевич Богдан Ігорович + 124.000 64.000 60.00
21
Письменський Андрій Михайлович + 122.000 62.000 60.00