Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 40 / БМ 10
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Новохацька Олександра Олександрівна 172.000 84.000 88.00
2
Возна Вікторія Олегівна 161.000 78.000 83.00
3
Тригуб Ріта Юріївна 159.000 83.000 76.00
4
Макарчук Мирослава Ростиславівна + 158.000 80.000 78.00
5
Вишнівська Марія Валеріївна 152.000 78.000 74.00
6
Духнич Марія Станіславівна 152.000 79.000 73.00
7
Тарадай Роман Сергійович 151.000 81.000 70.00
8
Березюк Анна Сергіївна 148.000 84.000 64.00
9
Вишнивенко Сніжана Валеріївна 146.000 81.000 65.00
10
Коваленко Микола Олександрович + 145.000 75.000 70.00
11
Гуненко Юрій Олександрович + 145.000 77.000 68.00
12
Пачос Дар`я Едвардівна + 144.000 76.000 68.00
13
Товстоп`ят Марія Андріївна + 142.000 77.000 65.00
14
Кісера Дмитро Олегович + 135.000 74.000 61.00
15
Топольський Віталій Андрійович + 135.000 74.000 61.00
16
Коваленко Віталій Сергійович + 135.000 70.000 65.00
17
Хандошко Олександр Олександрович + 127.000 64.000 63.00
18
Шабала Євгеній Сергійович + 127.000 67.000 60.00
19
Кузьмич Анатолій Миколайович + 127.000 67.000 60.00
20
Маркевич Богдан Ігорович + 124.000 64.000 60.00
21
Письменський Андрій Михайлович + 122.000 62.000 60.00
22
Сергіна Віра Валеріївна 83.000 83.000