Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 40 / БМ 16
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Овсієнко Кіра Володимирівна 124.000 79.000 45.00
2
Омельчук Юлія Вікторівна 117.000 85.000 32.00
3
Верьовкіна Яна Вікторівна 119.000 88.000 31.00
4
Пуцик Надія Михайлівна 112.000 80.000 32.00
5
Сидоренко Катерина Русланівна 130.000 85.000 45.00
6
Хоменко Анна Ігорівна 117.000 80.000 37.00
7
Вознюк Марія Леонідівна 116.000 85.000 31.00
8
Цвях Катерина Володимирівна 114.000 84.000 30.00
9
Гончарова Яна Олександрівна 119.000 89.000 30.00
10
Кваша Юлія Валеріївна 116.000 86.000 30.00
11
Коваль Наталія Валентинівна 118.000 87.000 31.00
12
Шелепало Артем Іванович 104.000 74.000 30.00
13
Ковальчук Олена Сергіївна 117.000 85.000 32.00
14
Комлик Дмитро Сергійович 110.000 80.000 30.00
15
Кучер Катерина Василівна 100.000 69.000 31.00
16
Лєбєдєва Анна Олександрівна 114.000 83.000 31.00
17
Тихончук Іван Сергійович 115.000 85.000 30.00
18
Шелемех Ірина Олександрівна 114.000 84.000 30.00
19
Барановська Оксана Олегівна 123.000 78.000 45.00