Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 40 / БМ 16
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Овсієнко Кіра Володимирівна 208.000 79.000
2
Омельчук Юлія Вікторівна 205.000 85.000
3
Верьовкіна Яна Вікторівна 190.000 88.000
4
Пуцик Надія Михайлівна 180.000 80.000
5
Сидоренко Катерина Русланівна 216.000 85.000
6
Хоменко Анна Ігорівна 202.000 80.000
7
Вознюк Марія Леонідівна 200.000 85.000
8
Цвях Катерина Володимирівна 189.000 84.000
9
Гончарова Яна Олександрівна 192.000 89.000
10
Кваша Юлія Валеріївна 199.000 86.000
11
Коваль Наталія Валентинівна 193.000 87.000
12
Шелепало Артем Іванович 183.000 74.000
13
Ковальчук Олена Сергіївна 181.000 85.000
14
Комлик Дмитро Сергійович 175.000 80.000
15
Кучер Катерина Василівна 161.000 69.000
16
Лєбєдєва Анна Олександрівна 198.000 83.000
17
Тихончук Іван Сергійович 205.000 85.000
18
Шелемех Ірина Олександрівна 174.000 84.000
19
Барановська Оксана Олегівна 201.000 78.000
20
Суслик Віталій Олександрович 73.880 73.880
21
Снігур Андрій Миколайович 61.920 61.920
22
Александрук Анастасія Сергіївна 85.000 85.000