Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 40 / БМ 16
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Овсієнко Кіра Володимирівна 209.000 79.000
2
Омельчук Юлія Вікторівна 205.000 85.000
3
Верьовкіна Яна Вікторівна 190.000 88.000
4
Пуцик Надія Михайлівна 180.000 80.000
5
Сидоренко Катерина Русланівна 216.000 85.000
6
Хоменко Анна Ігорівна 202.000 80.000
7
Вознюк Марія Леонідівна 200.000 85.000
8
Цвях Катерина Володимирівна 190.000 85.000
9
Гончарова Яна Олександрівна 191.000 88.000
10
Кваша Юлія Валеріївна 199.000 86.000
11
Коваль Наталія Валентинівна 193.000 87.000
12
Шелепало Артем Іванович 183.000 74.000
13
Ковальчук Олена Сергіївна 181.000 85.000
14
Кучер Катерина Василівна 161.000 69.000
15
Лєбєдєва Анна Олександрівна 198.000 83.000
16
Тихончук Іван Сергійович 203.000 83.000
17
Шелемех Ірина Олександрівна 171.000 81.000
18
Барановська Оксана Олегівна 201.000 78.000
19
Суслик Віталій Олександрович 73.880 73.880
20
Снігур Андрій Миколайович 61.920 61.920
21
Александрук Анастасія Сергіївна 85.000 85.000
22
Комлик Дмитро Сергійович 175.000 80.000