Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 40 / БМ 16
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Овсієнко Кіра Володимирівна 209.000 79.000 129.00
2
Омельчук Юлія Вікторівна 205.000 85.000 120.00
3
Верьовкіна Яна Вікторівна 190.000 88.000 102.00
4
Пуцик Надія Михайлівна 180.000 80.000 100.00
5
Сидоренко Катерина Русланівна 216.000 85.000 131.00
6
Хоменко Анна Ігорівна 202.000 80.000 122.00
7
Вознюк Марія Леонідівна 200.000 85.000 115.00
8
Цвях Катерина Володимирівна 190.000 85.000 105.00
9
Гончарова Яна Олександрівна 191.000 88.000 103.00
10
Кваша Юлія Валеріївна 199.000 86.000 113.00
11
Коваль Наталія Валентинівна 193.000 87.000 106.00
12
Шелепало Артем Іванович 183.000 74.000 109.00
13
Ковальчук Олена Сергіївна 181.000 85.000 96.00
14
Кучер Катерина Василівна 161.000 69.000 92.00
15
Лєбєдєва Анна Олександрівна 198.000 83.000 115.00
16
Тихончук Іван Сергійович 203.000 83.000 120.00
17
Шелемех Ірина Олександрівна 171.000 81.000 90.00
18
Барановська Оксана Олегівна 201.000 78.000 123.00
19
Суслик Віталій Олександрович 163.880 73.880 90.00
20
Снігур Андрій Миколайович 124.920 61.920 63.00
21
Александрук Анастасія Сергіївна 208.000 85.000 123.00
22
Комлик Дмитро Сергійович 175.000 80.000 95.00