Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 40 / БМ 16
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки молока
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Сидоренко Катерина Русланівна + 216.000 85.000 131.00
2
Овсієнко Кіра Володимирівна + 209.000 79.000 129.00
3
Александрук Анастасія Сергіївна + 208.000 85.000 123.00
4
Омельчук Юлія Вікторівна + 205.000 85.000 120.00
5
Тихончук Іван Сергійович + 203.000 83.000 120.00
6
Хоменко Анна Ігорівна + 202.000 80.000 122.00
7
Барановська Оксана Олегівна + 201.000 78.000 123.00
8
Вознюк Марія Леонідівна + 200.000 85.000 115.00
9
Кваша Юлія Валеріївна + 199.000 86.000 113.00
10
Лєбєдєва Анна Олександрівна + 198.000 83.000 115.00
11
Коваль Наталія Валентинівна + 193.000 87.000 106.00
12
Гончарова Яна Олександрівна + 191.000 88.000 103.00
13
Верьовкіна Яна Вікторівна + 190.000 88.000 102.00
14
Цвях Катерина Володимирівна + 190.000 85.000 105.00
15
Шелепало Артем Іванович + 183.000 74.000 109.00
16
Ковальчук Олена Сергіївна + 181.000 85.000 96.00
17
Пуцик Надія Михайлівна + 180.000 80.000 100.00
18
Комлик Дмитро Сергійович + 175.000 80.000 95.00
19
Шелемех Ірина Олександрівна + 171.000 81.000 90.00
20
Суслик Віталій Олександрович + 163.880 73.880 90.00
21
Кучер Катерина Василівна + 161.000 69.000 92.00
22
Снігур Андрій Миколайович 124.920 61.920 63.00