Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
ВМ 20 / БМ 16
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки плодів і овочів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Стрижалов Денис Віталійович 106.000 76.000 30.00
2
Мачуга Ірина Сергіївна 74.000 74.000
3
Бендюк Роман Вікторович 106.000 76.000 30.00
4
Рудик Тетяна Миколаївна 116.000 85.000 30.00
5
Дудченко Іван Анатолійович 121.000 82.000 30.00
6
Трушин Олена Валеріївна 117.000 86.000 30.00
7
Хоменко Тетяна Олегівна 114.000 81.000 31.00
8
Шабельна Ірина Василівна 107.000 76.000 30.00
9
Шевченко Євгенія Вадимівна 104.000 74.000 30.00
10
Ярмолюк Марія Андріївна 112.000 82.000 30.00
11
Приліпко Віктор Олександрович 111.000 79.000 32.00
12
Войцеховський Дмитро Ігорович 98.000 68.000 30.00
13
Тупчій Андрій Вадимович 97.000 67.000 30.00
14
Маслянко Віолета Василівна 116.000 85.000 30.00
15
Штим Катерина Андріївна 127.000 92.000 30.00 +
16
Михалюк Яна В`ячеславівна 117.000 83.000 31.00
17
Мартинова Ярослава Олегівна 116.000 80.000 33.00
18
Швецова Інга Володимирівна 125.000 90.000 30.00 +
19
Судак Оксана Миколаївна 128.000 90.000 30.00
20
Карпік Лариса Віталіївна 116.000 83.000 32.00
21
Костючок Неля Вікторівна 129.000 87.000 37.00