Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
ВМ 20 / БМ 16
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки плодів і овочів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Стрижалов Денис Віталійович 171.000 76.000
2
Мачуга Ірина Сергіївна 74.000 74.000
3
Бендюк Роман Вікторович 172.000 76.000
4
Рудик Тетяна Миколаївна 191.000 85.000
5
Дудченко Іван Анатолійович 201.000 82.000
6
Трушин Олена Валеріївна 191.000 86.000
7
Хоменко Тетяна Олегівна 190.000 81.000
8
Шабельна Ірина Василівна 167.000 76.000
9
Шевченко Євгенія Вадимівна 165.000 74.000
10
Ярмолюк Марія Андріївна 183.000 82.000
11
Приліпко Віктор Олександрович 171.000 79.000
12
Войцеховський Дмитро Ігорович 158.000 68.000
13
Тупчій Андрій Вадимович 157.000 67.000
14
Маслянко Віолета Василівна 196.000 85.000
15
Штим Катерина Андріївна 207.000 92.000
16
Михалюк Яна В`ячеславівна 192.000 83.000
17
Мартинова Ярослава Олегівна 176.000 80.000
18
Швецова Інга Володимирівна 205.000 90.000
19
Судак Оксана Миколаївна 212.000 90.000
20
Карпік Лариса Віталіївна 190.000 83.000
21
Костючок Неля Вікторівна 207.000 87.000
22
Галюга Наталія Віталіївна 84.000 84.000
23
Ткаченко Катерина Валеріївна 86.000 86.000
24
Корженко Інна Олегівна 72.250 72.250
25
Штик Богдан Миколайович 77.000 77.000