Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
ВМ 20 / БМ 16
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки плодів і овочів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Стрижалов Денис Віталійович 171.000 76.000 95.00
2
Мачуга Ірина Сергіївна 74.000 74.000
3
Бендюк Роман Вікторович 172.000 76.000 96.00
4
Рудик Тетяна Миколаївна 191.000 85.000 105.00
5
Дудченко Іван Анатолійович 204.000 85.000 110.00
6
Трушин Олена Валеріївна 191.000 86.000 104.00
7
Хоменко Тетяна Олегівна 190.000 81.000 107.00
8
Шабельна Ірина Василівна 167.000 76.000 90.00
9
Шевченко Євгенія Вадимівна 165.000 74.000 91.00
10
Ярмолюк Марія Андріївна 183.000 82.000 101.00
11
Приліпко Віктор Олександрович 171.000 79.000 92.00
12
Войцеховський Дмитро Ігорович 158.000 68.000 90.00
13
Тупчій Андрій Вадимович 157.000 67.000 90.00
14
Маслянко Віолета Василівна 196.000 85.000 110.00
15
Штим Катерина Андріївна 207.000 92.000 110.00
16
Михалюк Яна В`ячеславівна 192.000 83.000 106.00
17
Мартинова Ярослава Олегівна 176.000 80.000 93.00
18
Швецова Інга Володимирівна 205.000 90.000 110.00
19
Судак Оксана Миколаївна 212.000 90.000 114.00
20
Карпік Лариса Віталіївна 190.000 83.000 106.00
21
Костючок Неля Вікторівна 207.000 87.000 115.00
22
Галюга Наталія Віталіївна 84.000 84.000
23
Ткаченко Катерина Валеріївна 86.000 86.000
24
Корженко Інна Олегівна 187.250 72.250 115.00
25
Штик Богдан Миколайович 188.000 77.000 111.00