Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 20 / БМ 13
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології жирів і жирозамінників /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Леник Степан Олександрович 120.000 86.000 34.00
2
Цимбалюк Наталія Олегівна 106.000 75.000 31.00
3
Бедратюк Інна Геннадіївна 120.000 87.000 33.00
4
Вишнівецька Інна Володимирівна 117.000 82.000 35.00
5
Овчаренко Юлія Петрівна 118.000 88.000 30.00
6
Ляховецький Дмитро Олександрович 128.000 91.000 37.00
7
Рева Анна Сергіївна 112.000 81.000 31.00
8
Капелюх Ірина Олегівна 120.000 80.000 40.00
9
Слободяник Юлія Анатоліївна 114.000 84.000 30.00
10
Шульга Євгенія Михайлівна 121.000 91.000 30.00 +
11
Ярмоліцька Олена Сергіївна 113.000 83.000 30.00
12
Пінчук Альона Олегівна 108.000 75.000 33.00
13
Пліщенко Сергій Сергійович 102.000 71.000 31.00
14
Матусевич Ілона Юріївна 100.000 70.000 30.00
15
Ластовецька Анастасія Володимирівна 116.000 85.000 31.00