Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 20 / БМ 13
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології жирів і жирозамінників /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Леник Степан Олександрович 215.000 86.000
2
Цимбалюк Наталія Олегівна 171.000 75.000
3
Бедратюк Інна Геннадіївна 210.000 87.000
4
Вишнівецька Інна Володимирівна 205.000 82.000
5
Овчаренко Юлія Петрівна 196.000 88.000
6
Ляховецький Дмитро Олександрович 222.000 91.000
7
Рева Анна Сергіївна 177.000 81.000
8
Капелюх Ірина Олегівна 209.000 80.000
9
Слободяник Юлія Анатоліївна 203.000 84.000
10
Шульга Євгенія Михайлівна 212.000 91.000 +
11
Ярмоліцька Олена Сергіївна 194.000 83.000
12
Пінчук Альона Олегівна 168.000 75.000
13
Пліщенко Сергій Сергійович 175.000 71.000
14
Матусевич Ілона Юріївна 163.000 70.000
15
Ластовецька Анастасія Володимирівна 210.000 85.000