Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 20 / БМ 13
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології жирів і жирозамінників /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Леник Степан Олександрович 217.000 86.000
2
Цимбалюк Наталія Олегівна 171.000 75.000
3
Бедратюк Інна Геннадіївна 210.000 87.000
4
Вишнівецька Інна Володимирівна 206.000 82.000
5
Овчаренко Юлія Петрівна 198.000 88.000
6
Ляховецький Дмитро Олександрович 223.000 91.000
7
Рева Анна Сергіївна 178.000 81.000
8
Капелюх Ірина Олегівна 210.000 80.000
9
Слободяник Юлія Анатоліївна 203.000 84.000
10
Шульга Євгенія Михайлівна 212.000 91.000
11
Ярмоліцька Олена Сергіївна 194.000 83.000
12
Пінчук Альона Олегівна 168.000 75.000
13
Пліщенко Сергій Сергійович 175.000 71.000
14
Матусевич Ілона Юріївна 163.000 70.000
15
Ластовецька Анастасія Володимирівна 212.000 85.000