Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 20 / БМ 13
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології жирів і жирозамінників /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Леник Степан Олександрович 217.000 86.000 129.00
2
Цимбалюк Наталія Олегівна 171.000 75.000 96.00
3
Бедратюк Інна Геннадіївна 210.000 87.000 123.00
4
Вишнівецька Інна Володимирівна 206.000 82.000 123.00
5
Овчаренко Юлія Петрівна 198.000 88.000 110.00
6
Ляховецький Дмитро Олександрович 223.000 91.000 131.00
7
Рева Анна Сергіївна 178.000 81.000 96.00
8
Капелюх Ірина Олегівна 210.000 80.000 129.00
9
Слободяник Юлія Анатоліївна 203.000 84.000 119.00
10
Шульга Євгенія Михайлівна 212.000 91.000 121.00
11
Ярмоліцька Олена Сергіївна 194.000 83.000 111.00
12
Пінчук Альона Олегівна 168.000 75.000 93.00
13
Пліщенко Сергій Сергійович 175.000 71.000 104.00
14
Матусевич Ілона Юріївна 163.000 70.000 93.00
15
Ластовецька Анастасія Володимирівна 212.000 85.000 125.00