Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , денна форма
Факультет технології м’ясо-молочних та парфумерно-косметичних продуктів
ВМ 20 / БМ 13
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології жирів і жирозамінників /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Ляховецький Дмитро Олександрович + 223.000 91.000 131.00
2
Леник Степан Олександрович + 217.000 86.000 129.00
3
Шульга Євгенія Михайлівна + 212.000 91.000 121.00
4
Ластовецька Анастасія Володимирівна + 212.000 85.000 125.00
5
Бедратюк Інна Геннадіївна + 210.000 87.000 123.00
6
Капелюх Ірина Олегівна + 210.000 80.000 129.00
7
Вишнівецька Інна Володимирівна + 206.000 82.000 123.00
8
Слободяник Юлія Анатоліївна + 203.000 84.000 119.00
9
Овчаренко Юлія Петрівна + 198.000 88.000 110.00
10
Ярмоліцька Олена Сергіївна + 194.000 83.000 111.00
11
Рева Анна Сергіївна + 178.000 81.000 96.00
12
Пліщенко Сергій Сергійович + 175.000 71.000 104.00
13
Цимбалюк Наталія Олегівна + 171.000 75.000 96.00
14
Пінчук Альона Олегівна 168.000 75.000 93.00
15
Матусевич Ілона Юріївна + 163.000 70.000 93.00