Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
Факультет хлібопекарських і кондитерських виробництв
ВМ 220 / БМ 0
харчові технології та інженерія / технології хліба / кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Моцар Світлана Юріївна + 172.000 77.000 95.00
2
Пасько Валентина Павлівна + 170.000 80.000 90.00
3
Пронцевич Аліна Степанівна + 161.000 71.000 90.00
4
Шупик Сергій Сергійович + 158.000 73.000 85.00
5
Могильна Людмила Федорівна + 157.000 77.000 80.00
6
Коваленко Тетяна Михайлівна + 156.000 81.000 75.00
7
Підгайна Інна Вікторівна + 155.000 75.000 80.00
8
Ткаленко Андрій Ігорович + 149.000 69.000 80.00
9
Макарчук Вікторія Олександрівна + 148.000 88.000 60.00
10
Нуртаєва Олена Юріївна + 148.000 73.000 75.00
11
Полюганич Ганна Тарасівна + 138.000 78.000 60.00
12
Зимовець Марина Сергіївна + 137.000 72.000 65.00
13
Дука Анна Василівна + 137.000 70.000 67.00
14
Хала Світлана Олексіївна + 136.000 76.000 60.00
15
Бойко Максим Петрович + 134.000 69.000 65.00
16
Мансуров Денис Шухратович + 133.000 68.000 65.00
17
Левик Олеся Юріївна + 132.000 72.000 60.00
18
Щур Раїса Василівна 175.000 85.000 90.00
19
Вербецька Тетяна Володимирівна 163.000 87.000 76.00
20
Шпичка Віра Василівна 159.000 79.000 80.00
21
Зверевич Ольга Степанівна 158.000 84.000 74.00
22
Серпутько Юлія Сергіївна 72.000 72.000