Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , заочна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
ВМ 20 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології продуктів бродіння і виноробства /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Бригідир Христина Василівна 173.000 73.000
2
Ващенко Ольга Олексіївна 180.000 75.000
3
Карпенко Ярослав Олександрович 192.000 80.000
4
Кравченко Євген Михайлович 177.000 74.000
5
Мужчіль Інна Віталіївна 208.000 90.000
6
Петренко Антон Олександрович 151.000 68.000
7
Стрижак Марина Володимирівна 196.000 87.000