Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Магістр , заочна форма
Факультет бродильних, консервних виробництв та екологічного контролю
ВМ 20 / БМ 0
Харчова промисловість та переробка сільськогосподарської продукції / харчові технології та інженерія / технології продуктів бродіння і виноробства /
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Бригідир Христина Василівна 173.000 73.000 100.00
2
Ващенко Ольга Олексіївна 180.000 75.000 105.00
3
Карпенко Ярослав Олександрович 192.000 80.000 112.00
4
Кравченко Євген Михайлович 177.000 74.000 103.00
5
Мужчіль Інна Віталіївна 208.000 90.000 118.00
6
Петренко Антон Олександрович 151.000 68.000 83.00
7
Стрижак Марина Володимирівна 196.000 87.000 109.00