Зачекайте...

харчові технології та інженерія

Спеціаліст , заочна форма
ВМ 75 / БМ 1
харчові технології та інженерія / технології зберігання / консервування та переробки м’яса
ПІБ П Д Заг.бал Атестат ЗНО Дод.курси Екз. Олімп ПК ПЧ Ц
1
Шкриль Вікторія Григорівна + 9.250 4.250 5.00
2
Гула Лідія Віталіївна + 7.940 3.940 4.00
3
Третяк Світлана Миколаївна + 7.920 3.920 4.00
4
Беспала Тетяна Миколаївна + 7.860 3.860 4.00
5
Усок Ірина Едуардівна + 7.830 3.830 4.00
6
Ткаченко Маргарита Олегівна + 7.720 3.720 4.00
7
Мельник Вікторія Олександрівна + 7.720 3.720 4.00
8
Шевченко Анна Володимирівна + 7.690 3.690 4.00
9
Рябущенко Яна Василівна + 7.640 3.640 4.00
10
Величко Сергій Олександрович + 6.230 3.230 3.00
11
Жук Михайло Андрійович + 6.170 3.170 3.00
12
Іванов Павло Олегович + 6.060 3.060 3.00
13
Білан Сергій Анатолійович + 0.000 0.000 +
14
Божко Наталія Володимирівна + 0.494 0.494