Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 15 / БМ НЕМАЄ

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр • заочна форма • 1р 5м
Подано заяв: 8
Зараховано: 8
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Ляцевич Л. В. 118.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 30.00
Хар. тех. та інжен. 88.00
РK: 1.00
CK: —
+
2
Лукашов Ю. В. 111.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 36.00
Хар. тех. та інжен. 75.00
РK: 1.00
CK: —
+
3
Полин К. А. 108.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 30.00
Хар. тех. та інжен. 78.00
РK: 1.00
CK: —
+
4
Рижова О. С. 108.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 33.00
Хар. тех. та інжен. 75.00
РK: 1.00
CK: —
+
5
Кононенко М. В. 106.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 31.00
Хар. тех. та інжен. 75.00
РK: 1.00
CK: —
+
6
Демченко В. М. 104.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 30.00
Хар. тех. та інжен. 74.00
РK: 1.00
CK: —
+
7
Французан Н. О. 100.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 32.00
Хар. тех. та інжен. 68.00
РK: 1.00
CK: —
+
8
Іщенко Д. О. 91.000 До наказу (контракт) Іноз. мов. 30.00
Хар. тех. та інжен. 61.00
РK: 1.00
CK: —
+