Зачекайте...
Пояснення щодо виділення заяв кольорами

Харчові технології ВМ 20 / БМ НЕМАЄ

Навчально-науковий інститут харчових технологій • Магістр • заочна форма • 1р 5м
Подано заяв: 9
Зараховано: 9
ПІБ П Заг.бал Статус Складові заг. балу Коеф. КВ Д
1
Гарбовська О. Р. 109.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 79.00
Іноз. мов. 30.00
РK: 1.00
CK: —
+
2
Кузьменко А. В. 107.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 74.00
Іноз. мов. 33.00
РK: 1.00
CK: —
+
3
Синято А. С. 106.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 68.00
Іноз. мов. 38.00
РK: 1.00
CK: —
+
4
Ковтунович Т. В. 103.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 73.00
Іноз. мов. 30.00
РK: 1.00
CK: —
+
5
Гороховська Ю. В. 100.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 68.00
Іноз. мов. 32.00
РK: 1.00
CK: —
+
6
Кокоша Д. М. 98.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 64.00
Іноз. мов. 34.00
РK: 1.00
CK: —
+
7
Клепач О. В. 96.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 66.00
Іноз. мов. 30.00
РK: 1.00
CK: —
+
8
Шипота Р. Р. 91.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 60.00
Іноз. мов. 31.00
РK: 1.00
CK: —
+
9
Шевченко О. М. 90.000 До наказу (контракт) Хар. тех. та інжен. 60.00
Іноз. мов. 30.00
РK: 1.00
CK: —
+