КЕіТЧНТУ
ОКР | Спеціальність | БМ | ВМ | Контракт | К | К-2017 | Складові конк. балу |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Б3М
|
Готельно-ресторанна справа |
— | 30 | 9 | — |
|
|
Б3М
|
Готельно-ресторанна справа |
— | n/a | 12 | — |
|
|
Б3М
|
Готельно-ресторанна справа |
— | n/a | 6 | — |
|
|
М
|
Маркетинг |
— | 10 | 0 | 0 |
|
|
М
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
— | 10 | 0 | 0 |
|
|
М
|
Право |
— | 20 | 1 | 3 |
|
|
М
|
Харчові технології |
— | 20 | 20 | 0 | 0 |
|
М
|
Готельно-ресторанна справа |
— | n/a | 0 | 2 |
|
|
М2
|
Маркетинг |
— | n/a | 0 | 0 |
|
|
М2
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність |
— | n/a | 6 | 1 |
|
|
М2
|
Харчові технології |
— | n/a | 25 | 14 |
|
|
М2
|
Готельно-ресторанна справа |
— | n/a | 10 | 1 |
|
|
М
|
Право |
— | n/a | 1 | — |
|
|
М2
|
Готельно-ресторанна справа |
— | n/a | 0 | 1 |
|