Зачекайте...

181 Харчові технології

Факультет туризму, готельної та ресторанної справи • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 01.09.2019-30.06.2022 (2р 10м)
ВМ 25 • К 24
Виробництво та технології / Харчові технології
  • Заяв: 7
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Андріїшин Т. І. 334.000 До наказу (к) 158 176
  • Харчові технології: 158
  • Середній бал документа про освіту: 176
+
2 Ципук С. Є. 305.000 До наказу (к) 133 172
  • Харчові технології: 133
  • Середній бал документа про освіту: 172
+
3 Іванцик Р. В. 302.000 До наказу (к) 126 176
  • Харчові технології: 126
  • Середній бал документа про освіту: 176
+
4 Кам`янчин Ю. В. 348.000 Рекомендовано (к) 160 188
  • Харчові технології: 160
  • Середній бал документа про освіту: 188
+
5 Ганущак М. І. 350.000 Зареєстровано 170 180
  • Харчові технології: 170
  • Середній бал документа про освіту: 180
6 Теличенко О. І. 334.000 Зареєстровано 140 194
  • Харчові технології: 140
  • Середній бал документа про освіту: 194
7 Чапран Д. В. 332.000 Зареєстровано 160 172
  • Харчові технології: 160
  • Середній бал документа про освіту: 172