Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Факультет харчових технологій та сфери обслуговування • Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 01.09.2019-30.06.2021 (1р 10м)
ВМ 30
Сфера обслуговування / Готельно-ресторанна справа
  • Заяв: 6
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Фахове випробування , k=1
Середній бал документа про освіту , k=1
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота Д
1 Коваленко В. В. 340.000 До наказу (к) 154 186
  • фаховий іспит: 154
  • Середній бал документа про освіту: 186
+
2 Сарнацький Є. С. 327.200 До наказу (к) 143 184.2
  • фаховий іспит: 143
  • Середній бал документа про освіту: 184.2
+
3 Зотов Д. С. 317.000 До наказу (к) 141 176
  • фаховий іспит: 141
  • Середній бал документа про освіту: 176
+
4 Коркач В. М. 312.000 До наказу (к) 136 176
  • фаховий іспит: 136
  • Середній бал документа про освіту: 176
+
5 Маношкіна А. В. 309.200 Допущено 132 177.2
  • фаховий іспит: 132
  • Середній бал документа про освіту: 177.2
6 Маляренко А. В. 297.400 Допущено 128 169.4
  • фаховий іспит: 128
  • Середній бал документа про освіту: 169.4