КЕіТЧНТУ
Спеціальність | Складові конк. балу |
---|---|
Готельно-ресторанна справа
Заяв 8
БМ
—
ВМ
30
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Бакалавр (на основі:Молодший спеціаліст)
•
2р 5м
|
|
Маркетинг
Заяв 7
БМ
—
ВМ
10
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 7
БМ
—
ВМ
10
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО)
•
2р 5м
|
|
Право
Заяв 13
БМ
—
ВМ
20
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Харчові технології
Заяв 4
БМ
—
ВМ
20
Контракт
20
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Заяв 9
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:ПЗСО)
•
2р 10м
|
|
Маркетинг
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 4
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 5м
|
|
Право
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:Кваліфікований робітник)
•
1р 10м
|
|
Підприємництво, торгівля та біржова діяльність
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 5м
|
|
Право
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 10м
|
|
Харчові технології
Заяв 1
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 10м
|
|
Готельно-ресторанна справа
Заяв 0
БМ
—
ВМ
n/a
Молодший спеціаліст (на основі:Молодший спеціаліст)
•
1р 10м
|